LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Mette Østman Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Mette Østman filter til både bolig og beklædning og bruger uldtyper, der understøtter form og funktion. Hun fremstiller og sælger alt fra lamper, billeder, puder, krukker til cykeludstyr. I samarbejde med bandagister laver Mette Østman specielt tilpasset beklædning og udstyr, som for eksempel handsker med 3 fingre eller handsker med ekstra beskyttelse ved særlig følsomhed. Hun driver sammen med 2 andre filtere Filtlaboratoriet i Odense. Undervisning er en stor del af virksomheden, og hun holder kurser på alle niveauer, både i Filtlaboratoriet og i foreninger og aftenskoler, samt på efter- og videreuddannelse for lærere og pædagoger. Herudover skriver Mette Østman bøger og ejer sammen med Charlotte Buch forlaget, e-Filt. Forlaget udgiver vejledninger og lærebøger om filtning, både trykt og digitalt. De giver inspiration til filteprojekter, både til privat brug og til undervisning.

Hjemmeside: www.metteoestman.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Ørstedsgade 20 1
5000 Odense C
DENMARK
Telefon:
28559020
E-mail:
mette.oestman@skolekom.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.