LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Malene C. Ohmann Langborg Kultur (Kultur og undervisning)

Malene Langborg er jazz- og visesangerinde, guitarist og komponist. Helst optræder hun i mindre sammenhænge og overfor et dedikeret publikum. Hendes egne viser er refleksioner over livet, kærligheden, vores tid. Hjemme i skoven har hun eget lydstudie og forlag. Utallige lydbøger og andre tekster bliver indlæst på et formfuldendt dansk. Biografier er også en stor interesse, nogle oversættes fra svensk - Malenes andet modersmål. Uddannelsen som reklametegner fra midt-80'erne bruges til grafisk formidling af kulturelle projekter. Entrepreneur-genet fornægter sig ikke; i 3 generationer på den fædrene side, var man vognmænd i Hellerup. Malene bor nu i Skåne.

Hjemmeside: www.malene.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Ekholmen 4058
Ukendt
DENMARK
Telefon:
40981017
E-mail:
mail@malene.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.