LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Maistic Bio Group ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Maistic Bio Group har sat sig plastproblematikkerne for øje og specialiseret sig i komposterbare, plastfri og mikroplastfri alternativer til den plast, der ødelægger miljøet og ofte indeholder kemi, der er bevist sundhedsskadeligt. Komposterbart bioplast er anslået til at kunne erstatte 70-80 % af den emballage, der i dag ses på supermarkedernes hylder. Maistics certificerede komposterbare bioplast opfylder EU's strengeste miljøkrav og indeholder derfor minimalt kemi og tester meget fint ift. migration til fødevarer. Hos Maistics producerer de komposterbare poser af alle slags. En af dem er Miljøposen, som er verdens første bioplastpose, der både er vask- og komposterbar. Også engangs- og flergangsservice, køkkenudstyr, drikkedunke og -flasker, børneudstyr, babyservice og plastfri rengøringsartikler som mikroplastfri klude er på produktlisten.

Maistic leverer løsninger og produkter til både detailhandel, supermarkeder og fødevarevirksomheder.

Hjemmeside: www.maistic.com

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
H.P. Christensens Vej 1 A
3000 Helsingør
DENMARK
Telefon:
53858600
E-mail:
info@maistic.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.