LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Lystruphave Efterskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Lystruphave Efterskole er en skole for normale unge, der enten er ordblinde eller har andre faglige indlæringsvanskeligheder, og som synes skolen er svær – især i dansk og matematik.

Lystruphave Efterskole arbejder på at eleverne kan udvikle sig fagligt og som mennesker, så de bliver klar til livets udfordringer og udvikler højt selvværd og bevidsthed om egne evner. Skolen er en kristen skole, som ønsker at vise unge, hvad kristendommen kan tilbyde dem. Skolen tror på, at alle har sin egen opgave i livet og sine egne talenter.

Alle elever på Lystruphave Efterskole har særlige behov i undervisningen. Derfor er der højst 12 elever i hver klasse, og der bliver undervist på en måde, så alle kan følge med. Ud over fokus på dansk og matematik tilbyder skolen også valgfag inden for idræt, natur og kreative fag. Der findes desuden specialundervisning og særlige tilbud til elever med en kombination af indlæringsvanskeligheder og ADHD.

Hjemmeside: www.lystruphave.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Lystruphavevej 10
8654 Bryrup
DENMARK
Telefon:
75 75 63 00
E-mail:
kontor@lystruphave.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.