LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Lyngby Friskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Lyngby Friskole er en lille privatskole i Lyngby. Skolen ligger i et hyggeligt miljø i grønne omgivelser, kun 10 minutters gang fra Lyngby Station. Den blev oprettet i 1975 af en kreds af forældre og lærere, der ønskede et alternativ til folkeskolen.

Skolens formål er at kvalificere eleverne til at leve, deltage og udvikle sig i et samfund, der er karakteriseret ved store og hurtige ændringer. Da skolen ikke nøjagtigt kender de krav, som fremtiden vil stille til børnenes færdigheder, uddanner de heller ikke børnene til én bestemt fremtid, men uddanner børnene til at kunne begå sig i forskellige typer af fremtider.

Lyngby Friskole har børn fra børnehaveklassen til og med 10. klasse, samt en integreret fritidsklub.

Hjemmeside: www.lyngbyfriskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Gammel Bagsværdvej 37
2800 Kongens Lyngby
DENMARK
Telefon:
+45 45 88 75 76
E-mail:
kontor@lyngbyfriskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.