LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Lundby Efterskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Lundby Efterskole ligger i byen Lundby på Sydsjælland. Skolen er beliggende i en flot, gammel renoveret bygning fra 1915 i naturskønne omgivelser, hvor der tidligere har været landbrugsskole. Skolen har egen sportshal, dramasal, beachvolleybane, ridebaner og ridehal med internationale mål, herudover også stort veludstyret musiklokale samt mindre øvelokale.

Skolen tilstræber at være et sted hvor samværet med kammeraterne og lærerne udvikles og styrkes.

Der bliver lagt vægt på, at den enkelte viser hensyn og aktivt og positivt er med til at opbygge et godt kammerat- og fællesskab.
Lundby Efterskoles pædagogiske grundlag bygger på frihed under ansvar og gensidig respekt og dialog mellem elever, forældre og ansatte.

Hjemmeside: www.lundbyefterskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Efterskolevej 8
4750 Lundby
DENMARK
Telefon:
+45 55 76 71 03
E-mail:
adm@lundbyefterskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.