LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

LØS Market ApS Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

LØS market er et nyt indkøbskoncept, der sælger økologiske fødevarer i løssalg og uden emballage fra lokalerne på Vesterbro i København.

I stedet for at ligge på hylder i forhåndsvejet plastikemballage, står fødevarerne i LØS’ lokaler i specielt designede doseringsbeholdere. Herfra kan kunderne selv bestemme mængden, når de fylder deres medbragte beholdere op.

Butikken sælger tørvarer, grøntsager, frugt, vin, olivenolie, honning samt flydende hånd- og husholdningssæbe. Fælles for alle varer er, at de er økologiske og udvalgt med tanke på lokal produktion. LØS Market er ejet af Frédéric Hamburger, der med sin butik vil arbejde for at mindske madspild og undgå unødig plastikproduktion til engangsemballage.

Hjemmeside: www.loes-market.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Saxogade 77
1662 København V
DENMARK
Telefon:
71797911
E-mail:
kontakt@loes-market.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.