LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

LMC ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Guldsmeden og smykkedesigneren Lina Christensen fra Viborg, beskæftiger sig meget med balance og ansvarlighed i sit arbejde med design af smykker.

Balance i valget af materialer og deres indbyrdes samspil, balance mellem det indadvendte og det udadvendte i selve arbejdsprocessen – og ansvarligheden kommer til udtryk i den måde, hun mener naturen bør behandles på. Det hele hænger sammen. At skabe et smykke er en proces, der starter i jorden og slutter på Lina´s værksted og ingen af stationerne undervejs må lades ude af betragtning.

Via Lina`s hjemmeside, er det muligt at købe disse smykker, og derudover har hun også der et bredt udvalg af tasker, tøj, sko m.m.

Hjemmeside: www.linachristensen.com

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Søllerødgade 41 4.tv
2200 København N
DENMARK
Telefon:
+45 53 60 08 07
E-mail:
lina@linachristensen.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.