LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Øllingegaard ApS Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Øllingegaard er et lille gårdmejeri. De gamle gulkalkede bygninger fremstår som et smukt tilbageblik i tiden. Indenfor er verden imidlertid ny med en moderne mejeridrift, men med stor respekt for det gamle håndværk, for økologien og for den ekstra kvalitet, der er i at producere uhomogeniserede mejeriprodukter.

Den friske rå mælk fra de økologiske gårde forædles til et større sortiment af mejerivarer, som leveres hovedsagelig i det storkøbenhavnske område. Anders Hansen, bonde på en af de gårde, som leverer mælk til Øllingegaard, udtrykker det således: ”Mælken fra Øllingegaard kommer fra dit eget nærområde, det sparer energi og gavner miljøet. Kører du på landet om sommeren, kan du se disse køer græsse på Sjællandske marker.”

Øllingegaard Mejeri leverer til en bred vifte af kunder inden for både detailhandel, catering, restauranter, fly og tog.

Hjemmeside: oellingegaard.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Borupvej 69
3320 Skævinge
DENMARK
Telefon:
48284151
E-mail:
mejeri@oellingegaard.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.