LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Living Fully Yogastudio Medicin & Behandling (Kultur og undervisning)

Louise Krægpøth er yogalærer, klangmassør og indehaver af Living Fully Yogastudio. Efter mange år som praktiserende yogi blev Louise i 2012 uddannet yogalærer og åbnede kort efter studiet i Søndervig ved Vesterhavet. I Living Fully underviser hun i forskellige yogaformer og tilbyder klangmassage. Klangmassage er en ældgammel tibetansk behandlingsform, som anvendes til at afhælpe stress, spændinger, søvnproblemer og meget andet. Behandlingen foregår uden berøring men med tibetanske healing skåle.

For Louise er det at praktisere yoga en måde at ’komme hjem’ på. Det er det sted, man kan stresse af, få mere overskud til at give slip og leve livet fuldt ud. I hendes undervisning inviterer hun derfor sine elever til at undersøge og mærke efter, hvad kroppen er i stand til.

Hjemmeside: www.livingfully.dk

Andre projekter i Medicin & Behandling

Læs mere

Adresse:
Grønnegade 5
6950 Ringkøbing
DENMARK
Telefon:
26148285
E-mail:
louise@livingfully.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Medicin & Behandling

Merkur arbejder for størst mulig åndsfrihed i medicin og behandling, herunder muligheden for selv at vælge behandlingsform. Derfor lånefinansierer vi sagligt velfunderet alternativ behandling, antroposofisk behandling/medicin og uddannelsessteder og foreninger, der arbejder for at fremme en helhedsorienteret behandling af mennesker.