LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Livets Skole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Livets Skole er en lille privat grundskole i Vanløse, der har børn fra BH kl. til 7 kl. samt en SFO.

Skolen der blev grundlagt i 2001, bygger på et holistisk grundsyn, der omhandler alle aspekter af menneskelig udvikling. Det er en rummelig og accepterende skole, som er uafhængig af politik, race, religion m.m.

Skolen giver en motiverende og inspirerende skolegang i et trygt og harmonisk miljø. Undervisningen bygger på den demokratiske dannelse af eleven og tilrettelægges således, at den enkelte elev udvikler sine potentialer og lærer at udnytte dem optimalt. Eleven erhverver sig viden og indsigt, får stimuleret sin fantasi og kreativitet, får udviklet sin bevidsthed, lærer at skelne, lærer personligt ansvar og respekt for omgivelserne og oplever trivsel og glæde med balance i krop og sind.

Hjemmeside: www.livetsskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Skjulhøj Allé 50
2720 Vanløse
DENMARK
Telefon:
+45 38 74 25 51
E-mail:
karsten.sondermolle@seb.se

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.