LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Lille Raneladegård Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Lille Raneladegård er et økologisk landbrug med tilhørende gårdbutik, beliggende ved Ebeltoft. Janne og Lars Brændbyge overtog i 1995 gården, og forvandlede Lille Raneladegård til et alsidigt økologisk landbrug.

Efter nogle år med et mindre stalddørssalg, har familien nu indrettet deres egen gårdbutik, hvor der sælges specialvarer, der ikke kan findes i supermarkederne. F.eks. bliver gedemælken lavet til is, og som de eneste i Danmark producerer Lille Ranegård gedemælks-is. Mejerier producerer gedeost fra mælken, og kød fra gårdens grise, køer og geder sælges i gårdbutikken. Lille Raneladegårds produkter bliver ydermere brugt i lokalområdets restauranter.

Hjemmeside: www.lille-raneladegaard.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Øervej 7
8400 Ebeltoft
DENMARK
Telefon:
+45 61 16 47 32
E-mail:
lilleraneladegaard@gmail.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.