LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Life Journey Institute Medicin & Behandling (Kultur og undervisning)

Life Journey Institute ejes og drives af Lajla Glumby og er en spirituel konsultationspraksis. Lajla Glumbys primære mission er at skabe kendskab til, indsigt i og forståelse for menneskets spirituelle vækst. Lajla Glumby ønsker at øge sine klienters bevidsthed om den mere åndelige del af deres liv. Gennem rollen som spirituel lærer, vil Lajla give klienterne troen på, at de kan nå de mål, de sætter sig i livet og dermed får et langt stærkere og autentisk liv.

Life Journey Institute tilbyder en lang række ydelser: Aura Soma terapi, healing, clairvoyance, tarotlæsning, foredrag, kurser og konsultationer omkring farver og klæder. Da alle mennesker er forskellige, vil et forløb hos Life Journey Institute altid blive designet i samråd med klienten – og ud fra dennes ønsker.

Hjemmeside: www.lifejourney.dk

Andre projekter i Medicin & Behandling

Læs mere

Adresse:
Emil Pipers Vej 32 sttv
2800 Kongens Lyngby
DENMARK
Telefon:
27 28 82 96
E-mail:
lg@lifejourney.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Medicin & Behandling

Merkur arbejder for størst mulig åndsfrihed i medicin og behandling, herunder muligheden for selv at vælge behandlingsform. Derfor lånefinansierer vi sagligt velfunderet alternativ behandling, antroposofisk behandling/medicin og uddannelsessteder og foreninger, der arbejder for at fremme en helhedsorienteret behandling af mennesker.