LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Life Exhibitions ApS Kultur (Kultur og undervisning)

Life Exhibitions ApS er en virksomhed som gennemfører events, bl.a. kulturelle udendørs fotoudstillinger i mange internationale storbyer. Derudover udgiver de også bøger gennem deres datterselskab, Life Publishing

Life Exhibitions ejes af fotograferne Stine Norden og Søren Rud, som begge har mange års erfaring med udstillinger – i Danmark vist bl.a. på Nytorv og Kgs. Nytorv i København.

Deres mission er at skabe eksponering af kreativt arbejde, fotografi og kunst af international standard med hovedvægt på projekter, der omhandler miljø, klima og bæredygtighed.

Billedet er fra Life Exhibitions udstilling på Kgs. Nytorv i 2009. Foto: Søren Rud/Life Exhibitions.

Hjemmeside: lifeexhibitions.com/

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Badstuestræde 3 3
1209 København K
DENMARK
Telefon:
+45 31 63 86 60
E-mail:
sn@lifeexhibitions.com

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.