LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Lerpytter Friskole og Børnehave Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Lerpytter Friskole og Børnehave er beliggende i Thisted og huser omkring 60 skoleelever og 25 børnehavebørn. Lerpytter er et alternativ til det kommunale tilbud, og både skolen og børnehaven bygger på et kristent værdigrundlag og menneskesyn. Faglighed og et godt pædagogisk håndværk er desuden centralt, ligesom et trygt miljø prioriteres højt. Tryghed er afgørende for børnenes trivsel og evne til at udvikle deres personlige, faglige og sociale færdigheder og lære at hjælpe og respektere hinanden. Lerpytter Friskole og Børnehave har elever med mange forskellige baggrunde, og denne mangfoldighed ses som berigende for skolen, hvor gensidig respekt på trods af forskellighed er en grundlæggende værdi.

Hjemmeside: www.lerpytter.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Lerpyttervej 25
7700 Thisted
DENMARK
Telefon:
97 99 01 00
E-mail:
info@lerpytter.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.