LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Landsforeningen Natur og Ungdom Kultur (Kultur og undervisning)

Landsforeningen Natur & Ungdom er Danmarks grønne forening for børn og unge. Foreningen laver spændende aktiviteter i naturen - og blander sig også i miljødebatten. Som medlem kan man deltage i masser af aktiviteter både lokalt og på landsplan.

Lokalt har Natur & Ungdom naturklubber for børn, unge og familier. På landsplan arrangerer de kurser og lejre samt laver projekter og kampagner.

Som medlem kan man også deltage i udvalg eller grupper, som arbejder med specifikke emner inden for natur, miljø og friluftsliv. Natur & Ungdom er en uafhængig børne- og ungdomsforening.

Foreningen er organiseret med en Hovedbestyrelse, diverse udvalg og skiftende interessegrupper, som bakkes op af sekretariatet, som ligger ved Mossø i nærheden af Skanderborg.

Hjemmeside: www.nogu.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Klostermøllevej 48 A
8660 Skanderborg
DENMARK
Telefon:
35 24 56 00
E-mail:
nogu@nogu.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.