LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Landsforeningen Levende Hav NGO & Uland (Mennesker imellem)

Landsforeningen Levende Hav arbejder for et rent hav og et økologisk fiskeri, ligesom foreningen støtter kystfiskersamfund i den fattige del af verden, der driver et naturskånsomt fiskeri.

Levende Hav har bl.a. projektfartøjet M/S Anton, en 20 tons ombygget fiskekutter, som lejes ud til skoler og institutioner og andre, som ønsker at komme en dag til havs med observationer af marsvin, sæler, fugle, introduktion til erhvervsfiskeriet og miljøundervisning, bundprøver, iltsvind m.m. Fartøjet anvendes ofte i forbindelse med kampagner og udstillinger.

Landsforeningen Levende Hav er også engageret i en række velgørende projekter inden for hav og fiskeri. Levende Hav står bl.a. bag et DANIDA-støttet ”fisker-til-fisker-projeklt i Eritrea ved Rødehaveet.

Hjemmeside: www.levende-hav.dk

Andre projekter i NGO & Uland

Læs mere

Adresse:
Hemmedvej 59
8585 Glesborg
DENMARK
Telefon:
86 38 64 18
E-mail:
llh@levende-hav.dk

Hjemmeside

Mennesker imellem
NGO & Uland

Merkur arbejder for, at mennesker i alle dele af verden frit kan arbejde og organisere sig og styrke samfundets udvikling. Derfor lånefinansierer vi ulandsorganisationer og frivillige organisationer (NGO’er), som arbejder for et civilsamfund, der er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.