LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Landsforeningen Levende Hav Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Landsforeningen Levende Hav arbejder for et rent hav og et økologisk fiskeri, ligesom foreningen støtter kystfiskersamfund i den fattige del af verden, der driver et naturskånsomt fiskeri.

Levende Hav har bl.a. projektfartøjet M/S Anton, en 20 tons ombygget fiskekutter, som lejes ud til skoler og institutioner og andre, som ønsker at komme en dag til havs med observationer af marsvin, sæler, fugle, introduktion til erhvervsfiskeriet og miljøundervisning, bundprøver, iltsvind m.m. Fartøjet anvendes ofte i forbindelse med kampagner og udstillinger.

Landsforeningen Levende Hav er også engageret i en række velgørende projekter inden for hav og fiskeri. Levende Hav står bl.a. bag et DANIDA-støttet ”fisker-til-fisker-projeklt i Eritrea ved Rødehaveet.

Hjemmeside: www.levende-hav.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Hemmedvej 59
8585 Glesborg
DENMARK
Telefon:
86 38 64 18
E-mail:
llh@levende-hav.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.