LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Landbrugslauget Amba Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Brinkholm er en økologisk drevet gård, beliggende i St. Linde 3 km fra byen Karise nær Stevns. Gården styres efter andelsprincippet og er ejet af ca. 500 andelshavere. Det meste arbejde udføres af frivillige andelshavere, samt tre deltidsansatte.

På gården produceres korn, grøntsager og mel samt via et par private fåreholdere uld og lammekød. Brinkholm har eget ægpakkeri og mølleri. Man kan købe grøntsags- og frugtabonnementskasser - som bringes ud til kunderne hver uge - samt ekstra varer i form af æg, mel, lammespegepølser, lammeuld-strikkegarn samt honning. Der stræbes efter at have flest mulige lokale produkter i kasserne, så indholdet følger årets gang.

Brinkholm ligger i et naturskønt område, så natur- og miljøhensyn vejer tungt, når der tages beslutninger.

Hjemmeside: www.landbrugslauget.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Kulagervej 23
4653 Karise
DENMARK
Telefon:
+45 56 78 89 69
E-mail:
info@landbrugslauget.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.