LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Kvindesmedien ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Kvindesmedien ligger i Christiania og har siden 1997 været ejet og drevet af Dorte Eilenberger, Charlotte Steen og Gitte Christensen. Udover de 3 ejere, er der i dag 8 ansatte fordelt på smedearbejde, administration & butiks-pasning. I værkstedet arbejdes der med alle former for bestillingsarbejde, design, produktion og kunst. Kvindesmedien er et produktivt værksted af høj kvalitet, der er kendt for at skabe spændende designs og unikamodeller inden for interiør og eksteriør. I butikken ses et stort og varieret udvalg af møbler, lysestager, borde, spejle, vinduespartier, køkkener, lamper og kunst.

Hjemmeside: www.kvindesmedien.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Mælkevejen 83
1440 København K
DENMARK
Telefon:
32576858
E-mail:
kontakt@kvindesmedien.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.