LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Kristofferskolen Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Kristofferskolen blev etableret i 1998 og begyndte sit virke på Roskildes gamle vandrerhjem. Kristofferskolen er i dag beliggende på et af Roskildes højeste punkter ved Trekroner, hvor der er vid udsigt over byen. Skolen har 10 klasser, en børnehaveklasse og en fritidsordning.

Kristofferskolen bygger på Rudolf Steiners pædagogiske tanker, som har sin grund i Antroposofien (viden om mennesket). Pædagogikken beror bl.a. på den tilgang, at kundskaber ikke er et mål i sig selv. Kundskaber er først og fremmest midler til at udvikle mennesket i dets vilje, følelse og tanke, så eleverne efter endt skolegang kan gå ud i livet som hele mennesker.

Kristofferskolen er derfor en skole, hvor hensynet til børnenes udvikling kommer i første række, men hvor der også tilstræbes et højt fagligt niveau.

Hjemmeside: www.kristofferskolen.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Linkøpingvej 183
4000 Roskilde
DENMARK
Telefon:
+45 46 75 40 55
E-mail:
kontoret@kristofferskolen.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.