LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Kontiki-Børnenes Skole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

KonTiki er en friskole ved Hillerød. Skolen blev grundlagt i 1996 af otte forældrepar, der ønskede en skole, som skulle bygge på demokratiske og moderne pædagogiske ideer. Skolen flyttede i år 2000 ind på "Gribsholm" - en gammel gul bygning med fortid som teglværkdirektørens bolig, nonnekloster, hjem for voksne udviklingshæmmede og sidst et "rigtigt" kollektiv. Huset er nu udvidet med en tilbygning fra 2003. Fra skolens store grund er der direkte adgang til Gribskov.

Skolen er fuldt udbygget med 10 klasser og 200 børn med lige mange piger og drenge og 25 voksne. Tallet rummer ligeledes en Stjerneklasse med 5-8 børn med særlige behov, der også deltager i stamklassens aktiviteter. Særligt for KonTiki er, at alle de voksne arbejder en eftermiddag i skolens SFO. På denne måde har de voksne mulighed for at være sammen med børnene både i leg og undervisning.

Hjemmeside: www.kontiki-skolen.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Frydenborgvej 37
3400 Hillerød
DENMARK
Telefon:
48 24 03 44
E-mail:
kontiki@kontiki-skolen.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.