LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Konsulentfirmaet Christian Jensen Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Proceskonsulent Christian Jensen står bag Konsulentfirmaet Christian Jensen, som har hjemsted i Struer, Vestjylland. Konsulentfirmaet tilbyder personale-, team- og ledelsesudvikling med fokus på læring gennem hoved og krop. Christian Jensen tilbyder kurser og arrangementer for folk om udvikling på det personlige plan, for grupper/teams og for organisationer/institutioner.

Fokus er på at skabe effektivitet i ethvert teamsamarbejde. Teamudvikling kan handle om mange ting afhængig af de udfordringer, som organisationer, teams og kolleger står overfor. Dette løses bl.a. gennem dét, som Christian Jensen kalder relationstræning – at behandle andre, som de ønsker at blive behandlet, hvilket ikke altid stemmer overens med, hvordan man selv vil behandles.

Konsulentfirmaet tilbyder forskellige programmer med lige vægt af teori og handling, afhængigt af fokuspunktet og den tid, som kunden har til rådighed.

Hjemmeside: www.konsulentcj.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Sneppevej 17
7600 Struer
DENMARK
Telefon:
29 93 19 04
E-mail:
christian@konsulentcj.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.