LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Økologisk Landsforening Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Økologisk Landsforening er i dansk sammenhæng et enestående fællesskab for landmænd, virksomheder og forbrugere. Foreningen arbejder for at styrke og udvikle den økologiske produktion af fødevarer i overensstemmelse med foreningens værdigrundlag.

For Økologisk Landsforening er økologi ikke blot et koncept, som landmændene og virksomhederne skal leve op til, fordi efterspørgslen er der. Det er derimod et spørgsmål om holdning til, hvordan produktionen bør foregå.

Foreningen mener, at økologisk landbrug og fødevareproduktion giver et renere miljø, bedre dyrevelfærd i landbruget og sundere fødevarer. Derfor skal vilkårene for de økologiske landmænd og forbrugere være bedre. Økologisk Landsforening arbejder bl.a. for at styrke forskning i økologisk jordbrug, udvikling af nye fødevarer og forbrugernes adgang til økologiske fødevarer i butikkerne.

Hjemmeside: www.okologi.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Silkeborgvej 260
8230 Åbyhøj
DENMARK
Telefon:
87 32 27 00
E-mail:
info@okologi.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.