LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Økologiens Have Kultur (Kultur og undervisning)

Med en grund på over 11 hektar er Økologiens Have i Odder Nordens største økologiske besøgs- og demonstrationshave. Økologiens Have har eksisteret i over 20 år og formidler miljø, økologi og bæredygtighed til haveejere, anlægsgartnere, landbrug og industrivirksomheder. Målet er at fremme den grønne samfundsudvikling, og stedet er en socialøkonomisk virksomhed, der tilbyder træning og jobs for mennesker med særlige behov.

Haven er opdelt i forskellige emnehaver, hvor man kan opleve og fordybe sig i flere tusinde planter, og om sommeren går geder, høns, æsler, kalve m.fl. på græs. Legemuligheder for børn er store, og de voksne kan få ideer og inspiration til anlægning af en økologisk have derhjemme.

Hjemmeside: www.okologienshave.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Rørthvej 132
8300 Odder
DENMARK
Telefon:
24 96 30 15
E-mail:
mail@okologienshave.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.