LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Øko Ged & Grønt Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Øko Ged og Grønt - ejes af det hollandske par Alida og Edward. Det lille familielandbrug, der har været økologisk siden 1993, ligger midt i Sondrup bakker i Midtjylland.

Øko Ged og Grønt dyrker mange forskellige grøntsager på friland, men de har også et mindre drivhus. Grøntsagerne, alt fra kartofler, gulerødder, løg, porrer til tomater, rucola, sukkermajs og meloner, sælges fra familiens gårdbutik.

Udover grøntsagerne har Alida og Edward 140 malkegeder og de producerer gedegouda af mælken. I den lille gårdbutik sælges der gedekød i forskellige udskæringer såsom køller, bov, koteletter og fars, men der sælges også spegepølse og grillpølser. Selvfølgelig kan gedeosten også købes i gårdbutikken - naturel eller med urter (brændenælder, bukkehornsfrø eller italienske urter).

Hjemmeside: ged-gront.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Trustrupvej 10
8350 Hundslund
DENMARK
Telefon:
+45 86 55 01 11
E-mail:
edalida@mail.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.