LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Klaus Samsøe Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Klaus Samsøe fra Østerbro i København, har siden 1980èrne været en ildsjæl indenfor miljø, genbrug og bæredygtighed, og står bag en stor del projekter indenfor disse områder.

Her kan blandt andet nævnes tøjmærket Samsøe & Samsøe, som Klaus var med til at grundlægge i 1992, salg af tøj produceret af kasserede jeans og sengetøj fra 2. Verdenskrig samt kasserede materialer fra De Forenede Dampvaskerier.

Derudover har han lavet et udstillingsforløb med såvel møbler, design, tøj og kunst, lavet af kasserede materialer, som blev vist på Kunstindustrimuseet, Politikens Galleri, Utzon Center, Øksnehallen og Herning Museum.

I samarbejde med kriminalforsorgen er Klaus med til at lave beskæftigelsesprojekter for de indsatte igennem produktion af møbler og fuglekasser af kasseret træ fra Dansk Retursystem, julehjerter af kasseret træ fra Aarstiderne, poser af kasseret tøj fra De Forenede Dampvaskerier m.m.

Derudover driver han en tøjbutik på Vesterbrogade hvor en stor del af tøjet er udviklet af bæredygtigt materiale.

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Jacob Erlandsens Gade 7 1
2100 København Ø
DENMARK
E-mail:
ks@aidentiti.com

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.