LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Kjær Angus ApS Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Kjær Angus driver en besætning af Økologiske kødkvæg af racen Aberdeen Angus. Dyrene er godkendt af Dyrenes beskyttelse. Der er ca. 180 dyr i alt, som går ude på naturarealer i Thy, hvor de yder naturpleje. Køerne kælver ude i naturen, og kalvene går ved moren, til de er mellem 6 og 9 måneder. Derefter flyttes kalvene, så koen kan restituere sig og blive klar til sin næste kalv. Tyrene er af Amerikansk og Canadisk afstamning og bliver skiftet ud med 1 til 2 års mellemrum for at sikre de bedste gener. Dyrene lever så naturligt, som de overhovedet kan. De er ekstremt hårdføre og kan leve på meget magre jorde. Aberdeen Angus-racen er verdenskendt for sin gode kødkvalitet. Kødet er saftigt, mørt og med mere smag - netop fordi racen fra naturens side har bedre marmoreret kød end de andre kødracer, vi kender. Kjær Angus kan kontaktes for mere information eller eventuelt besøg.

Hjemmeside: da-dk.facebook.com/Kj%C3%A6r-Angus-og-Naturpleje-367481576598513/

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Klitvejen 90
7741 Frøstrup
DENMARK
Telefon:
23322522
E-mail:
kjaer-angus@hotmail.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.