LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Kiselgården A/S Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Kiselgården er et biodynamisk landbrug, som ligger ved Ugerløse i Vestsjælland og drives af Ask og Amy Rasmussen, der er anden generation på gården. Respekten for jorden er i højsædet, når der dyrkes alle former for grøntsager og krydderurter på Kiselgårdens 70 ha. Udgangspunktet er, at jorden skal kunne dyrkes på en skånsom måde, så den har de bedste vilkår, og samtidig skal det gøres effektivt og bæredygtigt.

I gårdbutikken kan man købe friskhøstede grøntsager og urter. Man kan også bestille en ugentlig grøntsagskasse med minimum otte forskellige slags grønt. Kiselgårdens grøntsager dyrkes på lerjord, hvilket normalt ikke bliver foretrukket til grøntsagsdyrkning, men på Kiselgården mener man, at det er med til at give grøntsagerne mere og bedre smag. Den tunge jord giver også afgrøderne masser af vitaminer og mineraler, da næringsstofferne opbevares bedre i en leret jord.

Hjemmeside: www.kiselgaarden.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Jonstrupvej 18
4350 Ugerløse
DENMARK
Telefon:
59188464
E-mail:
ask@kiselgården.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.