LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Killevippen Vuggestue v/ Oline Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Killevippen er en lille privat vuggestue i Odense, som bl.a. er baseret på Rudolf Steiners pædagogiske tanker. Vuggestuen der åbnede i 2012 har 13 børn og den følger Odense kommunes takster. Killevippen har udsigt mod skoven og engen, og naturen og naturens elementer spiller en stor rolle i vuggestuens hverdag. Legetøjet er lavet af ubehandlede naturmaterialer som uld, træ og silke. Der er fuld madordning, og der serveres økologisk, vegetarisk og biodynamisk mad. Kosten er inspireret af Steiners forskrifter således at man i ugens løb spiser sig igennem forskellige kornsorter. Derudover spiller årstiderne en meget central rolle og børnene deltager i aktiviteter efter lyst og evne. Aktiviteterne omfatter pyntning med farver og motiver, haveklargøring, strikkeri, bagning, tekstilfarvning med plantefarver mm.

Hjemmeside: www.killevippen.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Blangstedgårds Allé 70
5220 Odense SØ
DENMARK
Telefon:
23983175
E-mail:
mail@killevippen.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.