LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Kansas City Kultur (Kultur og undervisning)

nsas City arbejder på tiende år med at styrke og sikre, at talentudviklingen inden for det musiske vækstlag har optimale betingelser. Dette gør de gennem sparring og coaching, ligesom de vederlagsfrit stiller deres spillested til rådighed for bands og musikere. Derved får musikerne fornemmelsen af, hvordan der er at stå på en scene, hvordan man kommunikerer med lyd- og lys-folk, og hvordan man gebærder sig i professionelle rammer.

Kansas City arbejder målrettet på at finde meningsgivende eksponeringsplatforme for musikerne. Eksempelvis Kansas Citys eget spillested, hvor ambitiøse og talentfulde musikere med base på Fyn kan få lov at spille. En anden væsentlig platform er eksterne netværkssamarbejder – både med private event- og festival-arrangører, offentlige spillesteder, kommuner, foreninger m.fl.

Kansas City er således springbrættet for de seriøse unge musikere på Fyn, der brænder lidt mere end deres jævnaldrende for at lave musik, og som ønsker at gøre en karriere inden for musikbranchen.

Hjemmeside: www.kansascity.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Munkebjergvej 140
5230 Odense M
DENMARK
Telefon:
66 13 61 20
E-mail:
thomas@kansascity.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.