LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Jyderup Højskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Jyderup Højskole er en lille kulturhøjskole beliggende på Sjælland. Omgivet af sø og skov ligger det gamle slot Sølyst, som danner rammerne for Jyderup Højskole.

Højskolens linjefag er kunst, politik og musik, og eleverne har mulighed for at vælge imellem en række forskellige valg- og fællesfag, såsom Kulturformidling/Kulturledelse, Litteratur, Innovation og meget mere. Der lægges på højskolen vægt på, at eleverne får indsigt i og viden om det samfund og den verden, vi er en del af.

Jyderup Højskole tager aktivt del i lokalsamfundet igennem samarbejde med lokale organisationer inden for politik, kunst, kultur, økologi og bæredygtighed. Derudover afholdes løbende koncerter og foredrag, som er åbne for alle interesserede.

Hjemmeside: www.jyderuphøjskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Sølystvej 2
4450 Jyderup
DENMARK
Telefon:
59224480
E-mail:
jyderuphojskole@gmail.com

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.