LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Just Coffee I/S Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Just Coffee er et familiedrevet økologisk og bæredygtigt kafferisteri på Midtsjælland. Just Coffee importerer grøn kaffe som er både økologisk certificeret, købt efter bæredygtige principper og af høj kvalitet. Kaffen bliver ristet og pakket i virksomhedens eget kafferisteri, og derefter hurtigt leveret til såvel private kunder som virksomheder.

Just Coffee arbejder ud fra principper, som respekt for naturen og respekt for de mennesker, der har dyrket kaffen. Kaffen kommer fra kooperativer, hvor små bønder – ofte enkelte familier – har slået sig sammen. Just Coffee handler kun med kaffe, som kooperativerne har fået en rimelig pris for – en pris som ligger et godt stykke over verdensmarkedsprisen for kaffe.

Hjemmeside: www.justcoffee.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Frederiksborgvej 551
4000 Roskilde
DENMARK
Telefon:
4091 7945
E-mail:
info@justcoffee.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.