LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Johanne Siegumfeldt Medicin & Behandling (Kultur og undervisning)

Johanne Siegumfeldt er en akupunktør, jordmoder og underviser, som holder til i Århus. Hendes arbejde er funderet i et grundlæggende spirituelt menneskesyn, hvor hun tror på at hvert enkelt menneskes kapacitet til at finde sin egen vej, sit eget originale udtryk og sin egen sandhed.

Johanne tilbyder behandling og undervisning i akupunktur, kurser og workshops i selvudvikling, fødselsforberedelse for gravide, efteruddannelse for jordmødre og meget mere.

Johanne er registreret alternativ behandler (RAB) og har siden 1992 arbejdet med spirituel udvikling og integration. Derudover er hun medlem af brancheorganisationen Praktiserende Akupunktører.

Hjemmeside: www.j-siegumfeldt.dk

Andre projekter i Medicin & Behandling

Læs mere

Adresse:
Anes Høj 6
8660 Skanderborg
DENMARK
Telefon:
60885382
E-mail:
jo.siegum@gmail.com

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Medicin & Behandling

Merkur arbejder for størst mulig åndsfrihed i medicin og behandling, herunder muligheden for selv at vælge behandlingsform. Derfor lånefinansierer vi sagligt velfunderet alternativ behandling, antroposofisk behandling/medicin og uddannelsessteder og foreninger, der arbejder for at fremme en helhedsorienteret behandling af mennesker.