LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Jersie Privatskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Jersie Privatskole er etableret i 2013 af en lokal forældregruppe i landsbyen Jersie nær Solrød. Skolen har plads til 100 elever fra 0. til 9. klasse og er medlem af Lilleskolernes sammenslutning. På Jersie Privatskole skal undervisningen være tilpasset den enkelte elevs forudsætninger og måde at lære på. Dette gøres ved at undervisningen tager udgangspunkt i blandt andet teorien om læringsstile og cooperative learning, men også ved at skolen er indrettet, så den imødeser de forskellige læringsstile. Skolen tilstræber en høj faglighed med udspring i kreativ og fysisk udfoldelse, og fokus på både boglige og praktisk/musiske fagområder.

Jersie Privatskole ønsker at være en rummelig og inkluderende skole, hvor der er plads til alle uanset social, økonomisk og religiøs baggrund. Desuden lægger skolen vægt på bæredygtighed og hensyn til miljøet, som også indgår i undervisningen.

Hjemmeside: www.jersieprivatskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Åsvej 1
2680 Solrød Strand
DENMARK
Telefon:
53 71 59 00
E-mail:
Jensen, Casper <casper.jensen@cobham.com>

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.