LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Jeppe Hein Kultur (Kultur og undervisning)

Jeppe Hein er en anerkendt dansk kunstner. Han bor og arbejder i Berlin og København og er uddannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademi mellem 1997 og 2003 og ved Städel Hochscule für Bildende Künste i Frankfurt mellem 1999 og 2000.

Jeppe Hein arbejder bl.a. med rumlige indgreb og skaber enkle og geometrisk udformede skulpturer. Hans skulpturer sætter fokus på den kropslige oplevelse af kunsten og på kunstens muligheder for at kommunikere og fremprovokere instinktive reaktioner hos betragteren.

Jeppe Heins kunstneriske produktion rummer også værker, der er humoristiske i deres udtryk, og som fungerer som legende undersøgelser af den individuelle og de socialt betingede reaktionsmønstre.

På billedet ses Jeppe Heins vandpavillion: Jeppe Hein, Appearing Rooms, 2004

Courtesy: Johann König, Berlin and 303 Gallery, New York

Photo credits: Elaine Speight

Hjemmeside: www.jeppehein.net

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Fischerhüttenstrasse 20
Ukendt
DENMARK
Telefon:
+49 30 - 61 65 191 - 70
E-mail:
info@jeppehein.net

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.