LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Jens Kristiansen Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Jens og Gitte Kristiansen driver det økologiske landbrug Damhus, der ligger ved Tønder. I 1998 blev landbruget lagt om til økologisk drift, og gården er i dag leverandør til mejeriet Naturmælk.

På gården er der 135 sortbrogede malkekøer, og der dyrkes 240 hektar jord. Damhus er en moderne familiebedrift - Jens tager sig af den daglige drift, og Gitte arbejder til daglig på Sillerup Plejekollegium. Der arbejdes hele tiden på at forbedre kvaliteten af gårdens drift og velfærd. I 2014 startede et krydsnings-avls-program, for at få stærke og robuste køer. Desuden fokuseres der meget på at reducere penicillin-forbruget til et absolut minimum.

Hjemmeside: www.naturmaelk.dk/gitte-og-jens-kristiansen

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Damhusvej 2
6270 Tønder
DENMARK
Telefon:
74 72 10 05
E-mail:
damhus@email.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.