LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Jakob Kjær Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Jakob Kjær er økologisk landmand, og sammen med sin kone Tina driver han landbruget Overgaard. Gården ligger 5 km syd for Hammerum ved Herning, og der er 54 hektar jord til gården heraf 14 hektar med egen skov.

På gården bor 9000 økologiske høns, og jorden bruges til at dyrke foder, så hønsene kan fodres 100 % økologisk. De brune høner trives i familiens hønsegård, som er beplantet med cikorie og lucerne, hvilket giver æggeblommerne en særlig flot gul farve. Tilplantningen skaber desuden tryghed og beskæftigelse for hønerne, så de ikke bliver stressede og herved ikke har tildens til at hakke og plukke hinanden.

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Kølkærvej 56
7400 Herning
DENMARK
Telefon:
40 34 41 79
E-mail:
jteggs@gmail.com

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.