LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Jacob Schou Møbelsnedkeri Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Jacob Schou er møbelsnedker og arbejder i træ. Jacob mener, at træ er et taknemmeligt materiale. Det er naturligt smukt og indbydende, let at forarbejde og let at få fat i - og let at komme af med igen. Jacob Schou holder mest af træ fra vores egne breddegrader, som eg, ask og ahorn. Det er smukt og han mener, det giver god mening at bruge det, der er nærmest. Jacob foretrækker at træet får lov til at være det, det er. Hvor funktionen tillader det, lader han træet stå med knaster, sprækker og “uregelmæssigheder”.

Jacob Schou laver altid et møbel helt fra bunden, hvilket betyder, at der er mange muligheder for kunden for at præge sit eget møbel.

Hjemmeside: www.jacobschou.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Polluxvej 9
3100 Hornbæk
DENMARK
Telefon:
+45 28 18 75 83
E-mail:
info@jacobschou.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.