LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Isangs Hair & Body Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Isangs har en ærlig og simpel tilgang til produktion af hår- og kropspleje og anvender udelukkende økologiske, fair trade og veganske kvalitetsingredienser. Desuden bruges der kun bæredygtig og genanvendelig emballage. Alle produkter er håndlavet og bliver fremstillet i butikkens åbne produktionsværksted, der giver mulighed for at se lidt nærmere på hele processen. I butikken bliver olier og tonics fyldt på flaske, mens du venter, og ansigtsmasker bliver personligt blandet. Udover shampoo, ansigtsvask og sæber finder du også alt til en klassisk barbering samt produkter specielt til ekstra krøllet, afrohår og meget mere.

Sundra, der ejer og driver Isangs, lægger stor vægt på at give alle en god oplevelse og elsker at forklare om produkter, processer og ingredienser.

Hjemmeside: www.isangs.com

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Flensborggade 22 klth
1669 København V
DENMARK
E-mail:
info@isangs.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.