LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Integrativ vejledning K. Skipper Medicin & Behandling (Kultur og undervisning)

Karsten Skipper er uddannet cand.mag. i idéhistorie og religionsvidenskab med speciale i integrativ tænkning. Han er desuden uddannet psykoterapeut og mindfulnessinstruktør og har en 3-årig efteruddannelse i procesorienteret psykologi fra Process Work Institute i Oregon.

Karsten stiftede i 2011 firmaet Integrativ Vejledning, der tilbyder personlig vejledning, samt rådgivning, undervisning og inspirationsarrangementer til grupper og organisationer. Integrativ vejledning handler om at skabe eller genoprette helhed – eller at få øje på den helhed og sammenhæng som allerede er der. Grundtanken er, at livet får mening og kraft, når man oplever, at man hænger sammen – i sig selv, med andre og med verden. Vejledningens formål er at støtte enkeltpersoner og grupper til at finde veje, der bringer vækst og velvære i harmoni med helheden. Det er ikke en jagt på færdige svar, men en tro på at vejen viser sig, når man lytter både indad og udad.

Hjemmeside: www.integrativvejledning.dk

Andre projekter i Medicin & Behandling

Læs mere

Adresse:
Solbakkevej 15
8766 Nørre Snede
DENMARK
Telefon:
30111308
E-mail:
mail@integrativvejledning.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Medicin & Behandling

Merkur arbejder for størst mulig åndsfrihed i medicin og behandling, herunder muligheden for selv at vælge behandlingsform. Derfor lånefinansierer vi sagligt velfunderet alternativ behandling, antroposofisk behandling/medicin og uddannelsessteder og foreninger, der arbejder for at fremme en helhedsorienteret behandling af mennesker.