LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

In SITU ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

IN SITU har base i Kødbyen i København V og står for visionær og kompetent rådgivning om kunst og nye kunstprojekter i institutionen, på arbejdspladsen eller private hjem.

IN SITU er stiftet i 2008 og drives af Jane Løvschall Dolmer og Trine Møller Madsen som begge er kunsthistorikere og har mange års erfaring med formidling af samtidskunst, udstillinger, udsmykning og investering i kunst.

Jane og Trine er specialiseret i rådgivning om integreret udsmykning og arbejder i tæt dialog med brugere, bygherrer og arkitekter – altid med afsæt i det konkrete sted, arkitekturen, kulturen og det faglige miljø. De arbejder udelukkende med professionelle kunstnere og agerer frit og uafhængigt på kunstscenen i ind- og udland.

Hjemmeside: www.insitu.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Blegdamsvej 6
2200 København N
DENMARK
Telefon:
+45 61 26 06 95
E-mail:
jane@insitu.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.