LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Illutron Kultur (Kultur og undervisning)

Illutron er et kollaborativt værksted for kunstnere, der arbejder i krydsfeltet mellem kunst og teknologi. Illutron blev formet i 2007 af en gruppe mennesker med vidt forskellige baggrunde: kunstnere, musikere, elektrikere og programmører dannede et kreativt fællesskab og en platform, hvorfra de kunne eksperimentere med den kunstneriske brug af teknologi.

Gruppen holder til på en gammel, rusten industripram, som udgør et flydende værksted og kulturhus. Her bliver elektronisk affald og gammelt stål fra lossepladsen skilt ad og sat sammen i nye, interaktive eksperimenter. Prammens fire etager og i alt 800m2 plads bruges også til at afholde workshops og events indenfor installationskunst, musik, dans med mere.

Hjemmeside: www.illutron.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Helgesvej 11 4.tv
2000 Frederiksberg
DENMARK
E-mail:
economy@illutron.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.