LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Huset Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Huset er Steen Møllers egen virksomhed på Friland i Feldballe. Steen er iværksætter, selvbygger, rådgiver og projektmager og tilbyder foredrag med oplæg og debat om emner som gældfrit byggeri, ansvar og indflydelse, om at stå på egne ben, livsstil og værdier, materialer og arkitektur, natur og kultur og om Friland: Idé, baggrund og realisering. Steen afholder også workshops om bygning af halmhuse, rensningsanlæg, fleksovne mv.

Steen Møller har været involveret i landbrug, startet højskole og bygget et gældfrit kæmpehus i naturmaterialer. Har været dybt involveret i opstarten af Friland på Djursland, hvor målet er at opføre gældsfrie og affaldsfrie huse med en høj grad af selvbyggeri og brug af genbrugsmaterialer og lokale naturmaterialer.

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Friland 6
8410 Rønde
DENMARK
Telefon:
21737321
E-mail:
steenfriland@gmail.com

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.