LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Honninghuset Ejer Bavnehøj Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Honning Huset Ejerbaunehøj er beliggende ved Ejerbaunehøj, lidt syd for Skanderborg. Virksomheden drives af biavler Jakob Germundsson. I driften lægges der vægt på en grøn profil, som kommer til udtryk gennem den måde Jakob behandler bierne og honningen på.

Biavlen er bygget op omkring salg af Dansk kvalitets honning i tre forskellige smagsvarianter, som leveres i forskellig emballage størrelser. Derudover sælger Jakob også bolsjer med honning i mange forskellige smagsvarianter, egen hudpleje serie med bivoks og honning, samt salg af bifamilier og bestøvnings opgaver for landbruget.

Hjemmeside: www.min-honning.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Tåningvej 39
8660 Skanderborg
DENMARK
Telefon:
+45 30 70 74 15
E-mail:
min-honning@mail.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.