LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Højskolen på Kalø Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Højskolen på Kalø er en sprog- og naturhøjskole som har rødder helt tilbage fra 1952. Højskolen er placeret i naturskønne omgivelser i Nationalpark Mols Bjerge. Baggrunden for højskolen var en idé om at efterkrigstidens bondebefolkning skulle lære fremmedsprog, samt kulturelle, politiske og samfundsmæssige sammenhænge, som hvert enkelt sprog udfolder sig i.

Højskolen har fra start tilbudt undervisning i engelsk, dansk og tysk, hvorefter spansk og fransk senere er blevet tilføjet. Gennem alle årene har højskolen været et mødested for mennesker fra hele verden. Her bor man sammen, lærer hinanden at kende, og på den måde lærer man en større verden at kende.

I 2008 fik Højskolen på Kalø tilføjet en naturlinje. Som den eneste skole og undervisningsinstitution i Danmark forenes human- og naturvidenskaberne i form af sprog- og naturlinjefag.

Hjemmeside: www.kalohojskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Skovridervej 1
8410 Rønde
DENMARK
Telefon:
+45 86 37 12 86
E-mail:
mail@kalohojskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.