LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Hjørring Ny Steinerskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Hjørring Ny Steinerskole blev oprettet i 1979, og er en friskole.

Skolens mål er at være aktive deltagere i samfundslivet og skolelivet, og samtidig vil de gerne berede eleverne på hele livet – ikke kun erhvervslivet.

Hjørring Ny Steinerskole arbejder på at nå sine delmål og årsmål ved at undervise, så fantasi og hukommelse aktiveres, samtidig med der gives tid til fordybelse og plads til begejstring. De boglige, håndværksmæssige og kunstneriske fag sidestilles, da alle fag er lige vigtige for at udvikle kreative mennesker som kan være innovative og nytænkende.

Skolens mål er at forberede eleverne til et aktivt samfundsliv, hvor frihed og ligeværdighed i demokratiske processer og vilje til at samarbejde er med til at skabe grundlag for moral og ansvarlighed i samfundet.

Hjemmeside: www.h-ns.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Vester Thirupvej 30
9800 Hjørring
DENMARK
Telefon:
+45 98 91 03 64
E-mail:
post@h-ns.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.