LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Hjembæk Efterskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Hjembæk Efterskole er en specialefterskole for elever med specifikke læse- og stavevanskeligheder. Skolen ligger i naturskønne omgivelser i Hjembæk nær Jyderup på Sjælland.

Efterskolen drives på det Grundtvig/Koldske skole- og menneskesyn. Det vil sige, at åbenhed, frisind og fællesskab er vigtige elementer for samværet.

På skolen undervises der i: Dansk, matematik, engelsk, IT, idræt og friluftsliv, billedkunst og håndarbejde, musik og sang, natur og miljø, ekskursioner og lejrskoleophold, samfundsfag, køkken og ernæring, fortælletime med videre. Der undervises desuden altid i små hold.

Hjemmeside: www.hjembaekefterskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Bakkedraget 22
4450 Jyderup
DENMARK
Telefon:
59 26 02 01
E-mail:
hjembaek@hjembaekefterskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.