LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Højbyhus v/ Mogens Jensen Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Højbyhus, beliggende i Odense, er en økologisk butik med eget bageri og café, hvor man kan købe økologiske kvalitetsfødevarer. Højbyhus drives af Berendina og Mogens, som begge har mere end 25 års erfaring med økologi og som brænder meget for det.

Butikken har et tæt samarbejde med fynske/danske og udenlandske økologiske producenter, hvilket sikrer at der er et bredt udvalg af lokale, såvel som globale økologiske varer.

Højbyhus er, med sine åbne og lyse lokaler, også et mødested. Et hus som indbyder til en pause og en samtale, enten i cafeen eller i møderummet.

Hjemmeside: www.hojbyhus.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Højbyvej 5A
5260 Odense S
DENMARK
Telefon:
+45 66 17 43 40
E-mail:
info@hojbyhus.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.