LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Herslev Bryghus ApS Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Herslev Bryghus er et gårdbryggeri i landsbyen Herslev tæt på Roskilde Fjord. Her dyrker man selv det økologiske malt, som er grundstenen i den økologiske produktion. Kerneværdierne er kvalitet, gennemsigtighed i produktionen og godt håndværk. Nærområdet er i fokus, og smagsgivere som f.eks. hyben, honning og hø findes lokalt.

Herslev Bryghus arbejder på at gøre miljøbelastningen i produktionen så lille som muligt. Derfor bliver ressourcer som vand og energi brugt med stor omtanke, ligesom lokale råvarer i visse tilfælde vejer tungere end økologi - f.eks. giver det bedre mening at bruge naboens honning end at fragte certificeret økologisk honning fra Brasilien. I den nye MARK-serie udnyttes både korn, hø og tidsler fra det økologiske kredsløb til brygningen.

Sortimentet byder på både klassiske og vintage øl samt sæsonøl, hvor årstiderne inspirerer til udviklingen af nye smagsoplevelser. Derudover producerer Herslev Bryghus brændevin og øleddike.

Hjemmeside: www.herslevbryghus.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Kattingevej 8
4000 Roskilde
DENMARK
Telefon:
46 40 18 07
E-mail:
post@herslevbryghus.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.