LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Herrens Mark ApS Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Herrens Mark er et økologisk landbrug placeret på Vestfyn tæt ved Lillebælt. Med urter, korn, rødkløver og gule mælkebøttemarker fordelt på 50 hektar stråler Herrens Mark i det tidlige forår på lang afstand. Herrens mark drives af Michael Mohr Jensen, der siden 1989 har været økologisk grøntsagsavler. I 2010 overtog Michael produktionen af Fynsk Mælkebøttesaft fra Nakkelund.

Herrens Mark arbejder med på økologisk basis at udvikle ekstrakter, der kan fremme de naturlige processer som kan bidrage til at bringe balance i krop og sjæl. Arbejdet foregår i tæt samspil med kvalificerede specialister indenfor forskellige områder. Gennem de seneste år er der blevet arbejdet med og forsket i udvikling af nye kosttilskud og urteekstrakter. Seneste nye produkt er et rødkløverekstrakt. I samarbejde med Aarhus Universitets hospital arbejder de på Herrens Mark med at dokumentere virkningen af deres ekstrakter.

Hjemmeside: www.herrens-mark.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Assensvej 17
5580 Nørre Aaby
DENMARK
Telefon:
64 78 10 52
E-mail:
info@herrens-mark.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.